Βάρδια | Δευτέρα | Τρίτη | Τετάρτη | Τρίτη | Παρασκευή | Σάββατο | Κυριακή |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Πρωί | Κλειστά | Κλειστά | Κλειστά | Κλειστά | Κλειστά | Κλειστά | Κλειστά |
Απόγευμα | 17:30 - 23:00 | 17:30 - 23:00 | 17:30 - 23:00 | 12:30 - 23:00 | 13:00 - 23:00 | 13:00 - 23:00 | 12:30 - 17:30 |
Η παραδοσιακή ταβέρνα Ο Καλοφαγάς, που πολλοί μπορεί να τη γνωρίζουν και ως «Κοτσιδού», λειτουργεί από το 1970 έως σήμερα στα Βριλήσσια με την ίδια ποιότητα και τα ίδια αγνά υλικά.
Ο Καλοφαγάς ξεκίνησε έχοντας την σταβλίσια μπριζόλα σπεσιαλιτέ, και ύστερα από τόσα χρόνια είναι ακόμα το πιάτο που τον χαρακτηρίζει. Μία σταβλίσια μπριζόλα μπορεί να κοπεί από 500-1.500 γρ. Στο ταμπλό των κρεατικών υπάρχουν Ribeye ,Rumpsteak, ντόπιο μοσχαρίσιο φιλέτο, μοσχαρίσιο μπιφτέκι, παϊδάκια αρνίσια, μπριζόλα χοιρινή και μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος Ολλανδίας.
Πολύ όμορφος χώρος και εξαιρετικό φαγητό!!