ninepos

Παρακαλώ περιμένετε
γίνεται φόρτωση των δεδομένων...


Ποιοι ειμαστε

Επιστροφή στο σχετικά με εμάς

Η παραδοσιακή ταβέρνα Ο Καλοφαγάς, που πολλοί μπορεί να τη γνωρίζουνε και ως «Κοτσιδού», λειτουργεί από το 1970 έως σήμερα στα Βριλήσσια με την ίδια ποιότητα και τα ίδια αγνά υλικά. Το μαγαζί ξεκίνησε από μία οικογένεια με καταγωγή από την περίφημη Λευκάδα, οι οποίοι είναι οι γονείς της σημερινής ιδιοκτήτριας. Δούλεψαν την επιχείρηση με αγάπη και μεράκι περίπου ως το 1994 και έπειτα πέρασε στη σημερινή οικογένεια, η οποία μέχρι σήμερα έχει κατορθώσει να διατηρήσει σταθερή την ποιότητα των προϊόντων. Το όνομα της ταβέρνας τα λέει όλα! Ο Καλοφαγάς φημίζεται για τις ντόπιες σταβλίσιες μπριζόλες, τις οποίες σιτεύουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, για να γίνουν τρυφερές και νόστιμες. Για όποιον πιστεύει ότι οι σταβλίσιες είναι σκληρές, τον προκαλούμε να τις δοκιμάσει! Ο Καλοφαγάς ξεκίνησε έχοντάς τις ως σπεσιαλιτέ, και χρόνια μετά είναι ακόμα το πιάτο που τον χαρακτηρίζει.
Μία σταβλίσια μπριζόλα μπορεί να είναι από 600-1.200γρ.
Εκτός από τις σταβλίσιες μπριζόλες, εξαιρετικά είναι, επίσης, το μοσχαρίσιο φιλέτο,
τα αρνίσια παϊδάκια, η χοιρινη μπριζόλα και το T-bone, ενώ όλα τα κρέατα είναι ντόπια και ποιοτικά. Οι πατάτες της ταβέρνας είναι πάντα χειροποίητες και φρεσκοκομμένες, και όλα τα υπόλοιπα πιάτα του πλούσιου μενού είναι προσεγμένα, με οικογενειακή φροντίδα.
Το λευκό κρασί και το λάδι είναι δικής τους παραγωγής. Όλα αυτά μπορείτε να τα γευθείτε σε έναν ζεστό και καλαίσθητο χώρο.
Για εξαιρετικές σταβλίσιες μπριζόλες και ποιοτικά ελληνικά κρέατα, ελάτε στον Καλοφαγά.
Μια δοκιμή θα σας πείσει!