Εικόνα Alt

About Us

Restaurant life

ABOUT US

Η παραδοσιακή ταβέρνα Ο Καλοφαγάς, που πολλοί μπορεί να τη γνωρίζουνε και ως «Κοτσιδού», λειτουργεί από το 1970 έως σήμερα στα Βριλήσσια με την ίδια ποιότητα και τα ίδια αγνά υλικά. Το μαγαζί ξεκίνησε από μία οικογένεια με καταγωγή από την περίφημη Λευκάδα, οι οποίοι είναι οι γονείς της σημερινής ιδιοκτήτριας. Δούλεψαν την επιχείρηση με αγάπη και μεράκι περίπου ως το 1994 και έπειτα πέρασε στη σημερινή οικογένεια, η οποία μέχρι σήμερα έχει κατορθώσει να διατηρήσει σταθερή την ποιότητα των προϊόντων. Το όνομα της ταβέρνας τα λέει όλα! Ο Καλοφαγάς φημίζεται για τις ντόπιες σταβλίσιες μπριζόλες, τις οποίες σιτεύουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, για να γίνουν τρυφερές και νόστιμες. Για όποιον πιστεύει ότι οι σταβλίσιες είναι σκληρές, τον προκαλούμε να τις δοκιμάσει! Ο Καλοφαγάς ξεκίνησε έχοντάς τις ως σπεσιαλιτέ, και χρόνια μετά είναι ακόμα το πιάτο που τον χαρακτηρίζει.
Μία σταβλίσια μπριζόλα μπορεί να είναι από 600-1.200γρ.

Εκτός από τις σταβλίσιες μπριζόλες, εξαιρετικά είναι, επίσης, το μοσχαρίσιο φιλέτο, τα αρνίσια παϊδάκια, η χοιρινη μπριζόλα και το T-bone, ενώ όλα τα κρέατα είναι ντόπια και ποιοτικά. Οι πατάτες της ταβέρνας είναι πάντα χειροποίητες και φρεσκοκομμένες, και όλα τα υπόλοιπα πιάτα του πλούσιου μενού είναι προσεγμένα, με οικογενειακή φροντίδα.
Το λευκό κρασί και το λάδι είναι δικής τους παραγωγής. Όλα αυτά μπορείτε να τα γευθείτε σε έναν ζεστό και καλαίσθητο χώρο.

Για εξαιρετικές σταβλίσιες μπριζόλες και ποιοτικά ελληνικά κρέατα, ελάτε στον Καλοφαγά.
Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε την tomahawk! Εξαιρετικό το κρέας, και πολύ γευστική η πεκανια. Συν ότι μας έφεραν ποικιλία με διαφορετικά αλάτια για να συνδυαστούν με το κρέας. Η σαλάτα καλοφαγάς άψογη με μεγάλη ποσότητα κρέατος. Οι τιμές πολύ καλές.

Μαρία Λαχανιώτη

Google review

Πάρα πολύ ωραίο φαγητό!!! Ωραίες σαλάτες πολύ ωραίο το συκώτι και το καρπάτσιο!! Και τα κρέατα πάρα πολύ ωραία και τα παϊδάκια φοβερά!! Και τα γλυκά τους πάρα πολύ ωραία !!!Ευγενικό προσωπικό!! Σίγουρα θα ξαναπάμε!!

Χρυσα.Κ.

Google review

Άψογη εξυπηρέτηση , φιλικό και ευγενικό το προσωπικο. Απίστευτη ποιότητα των κρεατικών και ψημένα όπως τα ζητήσαμε. Όσο για την μηλόπιτα στο τέλος δεν υπάρχουν λόγια!!!

Vas Iliou

Google review

Παλαιών Πατρών Γερμανού & Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Βριλήσσια , 152 38 Αθήνα,

210-8040380,

kalofagasrestaurant@gmail.com